Arhiva pentru luna Nov 2007

La multi ani bai pula de porc! Te iubim in cur.

29 Nov 2007 scris de Balcescu - 16 Comentarii »
Taguri: , , , , , , ,

Eram zilele trecute pe la Trafic Greu, astea bagabonteste, il asteptam cu 1000 pe unu sa ne aduca niste marafeti pula mea, ca trebuia sa-i luam cadou’ lu’ Farmacie de ziua lui si n-aveam. In fine, dupa ce a venit terminatul ala si ne-a dat banii, [unu Florinel, sofer la Apa Nova, il stim drept “ala care a futut-o pe sorsa lu’ Farmacie in cur”, e celebru, ca aia e o urata cu spume la pizda] apoi am fost in Mecu’ puli sa ne pisam, ca daca-ti scoti pula la aer pe frigu’ asta face guturai si nu-i combinatie. 1000 ca cica: “Frate me foame, da-mi 100 sa has ceva!” Zic: “Coite nu, astia-s pentru Farmacie tre sa-i luam cadou, pula mea. Nu e frumos.” Asta face spume-n sloboz, loveste-n usa usa de la baie, si tipa tare “Sa-mi bag pula-n farmacia ta!” Cacat gen. Se uitau toti copii aia la noi ca la “pula tatalui”.

In cacat, nu am mai suportat sa-l vad asa acidulat si am luat doi hamburgeri si niste cartofi prajiti, d’aia de plastic, a mancat scoafa si hai in oras sa o ardem la soping. Pizde astea, anturaj. Pula…

In Unirea 1000 mi-a soptit printr-o basina urata ca ii vine sa se cace. Mecu’ pizdii! Eram pe la etajul 2 si am mers la scari, ca se caca pe el pana jos la baie; am tinut de usa si fumam linistit, asta se caca pe scara, cand pula mea cineva urca scarile, eu sting tigarea [pula mea, m-am panicat ce sloboz!] asta ridica pantalonii si da sa-si aprinda o tigare sa facem pe prostii, cu jumate de cacat pe scara in speranta ca nu se prinde nimeni. Ne uitam pe pereti, vorbeam astea; lumea urca, se uita la cacat, stramba din nas, radea, pula mea nimci special gen sa calce cineva sau astea.

Se elibereaza zona si il vad pe asta: “Tine de 6!” – “Ce sloboz faci?” – “Mai am putin in pula mea. Sta sa cada!” Si se pune si se caca peste ala, cu zgomote si gemete d’alea de zici ca futea oi. Eu tot cu tigarea. Si ce sa vezi, prostul nu avea hartie, nimic si pula mea se ridica cu cacatu’ la cur, trage chilotu peste si pula mea, ce sloboz facem? 1000 era pe interval. Intra in primul magazin, pasind incet sa nu curga si pe blugi, se uita la niste pantaloni dreguti de altfel, ii ia si intra in cabina: “Nico vino incoa!” Ma duc si asta-mi da pantalonii aia de-i luase sa-i probeze, plini de cacat [da cois, sa sters cu ei! si bine asa, nu de mantuiala] si exclama ca un poponar sa auda si tarfele de la vanzare: “Adu-mi o marime mai mare!”

Pula mea ma invart pe acolo mai facem pe prosti putin si ne tiram. Omu sters, chilotii plini de cacat in cabina de proba si blugii marcati-n sloboz, asa o facem noi. Fara mila.

Lu’ Farmacie i-am cautat ceva frumos si nu am gasit nimic asa ca i-am luat o rochie rosie si ieftina de la un magazin d’ala infect, d’aia de tarfa aristrocrata, asa sa faca omu’ scandal la bajeram. Ne-am gadit ca asa ceva nu are si i-ar placea. Si i-am mai luat o pula, cea mai ieftina de la sex shop, a fost vro 60 de lei in cacat. De banii astia faci rost de pula cu chilu’! Dar vorba aia odata faci 22 de anisori si tre sa te imbeti si sa-ti bage prietenii ceva in cur sa nu uiti ziua aia in mortii ma-tii niciodata.

Cam atat! Sambata bajeram la Farmacie, anturaj, beutura, curve, sorsa, pancherime si scandal. Sa futem lustra, proasta si vecinii, se lasa cu petrecanie fratimiu. Am zis. Ma jur pe ce-am mai scump, sa mor!

La multi ani bai pula de porc! Te iubim in cur.

[Cu Madalina m-am futut azi dupa amiaza la mine si sa lasat cu sloboz pe tate si perversiuni gen “musca-ma de cur si scuipa-ma pe buci Madalino”, suge coaiele pizda, inghite frumos din prima, promite cur, ce sa mai e educata. Si fericita. Mi-a promis ca vineri mi-o suge in parc in Libertatii daca sunt cuminte.]

Teo e bolnava, ma rugat sa nu o mai caut un timp. Nu stiu ce sloboz.

Sloboz la tava… Madalina!

27 Nov 2007 scris de Balcescu - 13 Comentarii »
Taguri: , , ,

Tata tau aici de fata, sa vazut cu o cunostinta mai veche zilele trecute, una bucata pizda Madalina, lu’ fata asta ii placea de mine prin liceu, era ok, caterinca gen, dar nu avea nimic interesant [gen pizda, tate, cur, buze, pula mea d’astea, era un baiat dragut cu pizda] asa ca eram doar prieteni. Si ce sloboz sa vezi, ma vad cu ea zilele trecute la analize si o dam in vobe pe coridor la policlinica acolo, ea ca cica “vorbeste si tu mai frumos, ce atata pizda, pula si sloboz” in timp ce unui copil ii curgeau balele la ce vorbeam eu, astia mici sunt receptivi la cacaturi d’astea sa sti! Si nu-i nimic mai dragalas ca un copil care-ti zice “imi bag pula-n mortii ma-ti de tarfa, da-mi ciocolata!”

In fine, concluzia: pizda care se face buna e chiar aia de la care nu te astepti! Mereu e asa. Madalina asta sa facut o piersica de pizda, imi venea sa musc cu zoaie din ea sa-mi bag pula. Avea niste blugi d’aia de pleznea curu-n ei, si stransi asa pe buze, super pantaloni, un decolteu cu sfarcuri belite de la frig, de-ti venea sa tragi de ele sa-ti rupi stomacu’. In fine. Ma lasat cu buza unflata si cu pula ciment beton. Am intrat la aia sa-mi ia sange si mi-a zis ca are mana usoara, eu i-am zis ca am erectie, si daca poate afecta acest lucru procesul de luat sange, gen tensiune, sloboz, nu stiu. Ea mi-a zis cu un zambet de maicuta proasta ca nu va lua de acolo si mi-a spat vena de la mana stanga. In morti ei de nefututa, ii ploua in gura la pula mea, muista. Asistentele astea numai medicina au in cap, se fut cu machetele alea-n
sloboz.

Intra si Mada si ce sa vezi i se face rau la proasta, ca ata are “frica sa vada sange” si sloboz. Te gandesti, ce ciudat e avand in vedere ca femeile au pizda plina de sange o data pe luna si merg asa cu ea pe strada, cum pula mea schimba tamponu’ cu ochii inchisi?. In pula mea si li se face rau la o piscatura, muie.

A ramas pe mine normal sa o ajut sa mearga acasa. Pe drum zice: “Am pofte, mmm, pofta de ceva. Ceva dulce poate!” Zic incet: “Inteleg” si ma opresc sa iau ceva dulce ca sa-si revina, iau niste Love Plus de mere verzi, o ciocolata, tigari si o sticla de votca, d’aia mica, sa bel la cafea. Acum o sa te gandesti ca o bag pe aia cum ca am fost la ea si am futut-o si astea nu? Si nu m-ai crede ca esti prost. E bine! Am futut-o. Ca am talent. Dar nu conteaza ca, ci cum!

Am ajuns la femeie si era sorsa acasa, asta vro’ 15 ani, ii zic: “Copila padurii asta, ce face?” si-mi zice ca pleaca la scoala pe la 12. E bine. Mergem la bucatarie si o dam in barfe sa plece asta, Mada-si revenise era mai proaspata. Si buna rau, repet.

Pizda asta a vrut sa fie cu mine in liceu dar eu eram cu alta si nu m-am bagat, ca nici nu era ceva de capu ei. Auzisem ca imi scria poezii si cacaturi de genu’ de la tovarasele ei. De ce sa nu futi pizda fetei sa-i implinesti un vis acum ca e si gagi de nota 10? Fute tata la fata cat ai zice “pizda obraznica-n pula rea”.

In fine, pleaca muista aia mica la scoala, eu eram in vraji cu asta, bausem doar un pahar de votca si ii zic: “Hai sa-ti fac un masaj, sa te relaxezi! Vrei?” Asa le incep pe toate; mergem in sufragerie, ii trag un masaj frumos cum imi face mie Teo [sunt o tarfa, stiu! ma iubesc] si bag usor mana pe sub tricou, cum se face.
Si ce sa vezi asta se intoarce cois plina de lacrimi si muci pe buze si se uita la mine si zice: “Nico, sa sti ca mie mi-a placut mult de tine, nu am reusit sa te uit; te-am iubit mult Nico! Ia-ma usor…” Mi se inmuiasera genunchii, dar pula sub nici o forma, era belita forte! Am bagat zambetul de “fute tata fata frumos acum sa treaca supararea” si am dezbracat-o incet, frumos asa, tre sa fi atent cu tarfele astea deprimate, ca pot sa faca crize de panica si pula mea, nu e combinatie.

Am sters-o de muci si lacrimi si am luat-o frumos de pizda, m-am jucat cu ea, a supt fata pula din toata inima, simteam tot sufletul pe care-l punea in fiecare atingere de limba, atenta, discreta, ma umpluse de saliva, simteam cum curgea pe pula-n jos; sa ridicat incet asa si sa pus deasupra cu spatele la mine, gen un 69 cu pretentii de “hai si tu, ce doar eu!” si ce sa fac am tras cu dinti putin de buze asa, o limba doua in fuga pe clit si hap, intoarce-o ca nu se mai poate tre fututa…

Si ce frumos sa futut, imi venea sa plang in pizda ei, ma muscam de pumn cand ii vedeam curu’ ala perfect, statea caprioara asa bine. Parca-mi sugea pula cu pizda aia, ma tragea in ea asa lasciv sloboz. Uda toata, am transpirat peste ea cat am dat la buci de-mi curgeau picaturi in gura si pe fata ei, in ochii, da ce sloboz sa fac? Time out sa trag un dus? Pula mea a mers. Cand i-am zis ca vin, face: “Stai!”, si ma scoate incet din ea si ma intinde, o ia in gura si o suge, eram la modu frate: “FEMEIA INGHITE!!!”

Vai cand am zvacnit slobozu’-n gurita ei, vai cum i s-au belit ochii, se uita la mine parca o injunghiasem in burta. A ridicat capu’ incet sa nu-i curga si a dat sa inghita, sa auzit odata un sunet de inghitit si dupa inca unu’. Zambeste putin, ametita asa. Mai inghite odata in sec si face o miscare ciudata din piept spre mine, m-am speriat putin, serios, nu stiam ce cacat are cand…

Imi fute bartai boratura pe burta coaie, deci femeia mi-a vomitat pe pula si pe burta ca dracii. De mi-am scos din buric castraveti murati si aveam numai mazare in floci si pula mea. A fost ca un film cu final neasteptat. De prost. Se simtea asa calda boratura aia, eu curios a uitam sa vad ce si cum! Da cati nervi sa ma si eu…

Cred ca a fost prima ei inghititura. In sloboz sa-si pula un semn de incepator pe frunte-n pula mea, ii explicam eu ce si cum. Tarfa proasta!

In fine, m-am spalat, a rezolvat cacatu pe acolo, a inceput sa planga, a plans pana am plecat. Am iertat-o, ca-s un finut. Am futut-o si azi, si ieri dupa masa, femeia da mesaje intr-una, eu pula credit. A mai invatat sa inghita, acum o face bine si ii place! Sunt mandru de ea. In fine o fut ca-mi place si ii place si ei, sincer, si nu vreau sa creada ca vreau doar sa o fut si sa o las. Sloboz…

Eu vreau sa o fut mult si sa o las! Viata e o tafa pentru unii, dar cine sunt eu sa ma impotrivesc?

Nico fa!

Noua moda, fi pe val!

23 Nov 2007 scris de Balcescu - 2 Comentarii »
Taguri: , , , ,

Azi am facut o gluma de iarna asa, sa incalzim spiritele, pula-n pizda, am baut o votca d’aia mica [e pula, mint, ce jegos sunt] cu 1000 pe blocu’ 7 si ne-am pisat in pungi le la Furmii, am baut doua sticle de cola de caciula sa stingem, de acolo fluxul. Si da, am aruncat jos pe trotuar pe oamenii. Pe copii d’aia mici de veneau de la scoala cumintei asa, la aia am strigat sa se uite un sus cu gura cascata. Si s-au uitat! Muie. babele ca de obicei spume la gura, unu sa facut ca ploua, si lu’ una cu cur de aur i-am dat si pe masina sa uitat in sus si a zis de mama, noi am mai dat odata. Destul de mult pisat o sa zici. Si eu o sa zic ca da, ce sloboz, acum tragem rafala d enoapte, cu bere. Ficatii mei!

Iti propun sa faci la fel, poti folosi cerneala in combinatii, ceai de caine sau sange de ceva, cacat cu sprite sau de ce nu benzina si apoi tigari. E iarna, trebuie sa simti caldura sarbatorilor venind.

Ps: Sti cum se face ceaiul de caine? Se ia un caine se fierbe-n sloboz si se face ceai, daca-l fierbi mai mult si cu legume se face ciorba. Cum vrei. Nu incerca asta acasa… la tine! La altii!

Mama lu’ Farmacie! Farmacie are carne de mici pe pula!

23 Nov 2007 scris de Balcescu - 9 Comentarii »
Taguri: , ,

Ba nu am mai scris de mult ca am avut niste trebi. Dar recupereaza baiatu stai asa, pula mea. Acum doua zile vine Farmacie la mine la scara, eu eram cu 1000 la o tigara, se aseaza, vorbim de una de alta si il vad ca se tot scarpina la pula, dar asa violent, nu baieteste; ca un nebun in bube! Zic: “Ma ce sloboz ai acolo? Ai facut lepra la pula de te scarpini asa?” Omu, ca nu frate ca ma manaca ca mi-a iesit ceva [problema lui este ca atunci cand e drogat sau beat pula se caca mult, mult si fluid-n sloboz si cand e, se caca pe unde apuca, cum apuca si isi vara curu’ in toate bodegile si mizerile, sau poate era de la o curva, ha ha ha]. Face: “Hai sa-ti arat!” Zic: “Imi bag pula in ma-ta nu vreau sa-ti vad molima!” Omu insista si in final ne ducem in scara, asta scoate pula si eu cu 1000 ramanem ca-n reclama la Sveps, cu ochii in pula lu asta, cu tigarile in mana arzand, si 10 secunde de lipsa de reactie-n sloboz. Deci omu avea un fel de omleta-n pula mea pe pula, nu stiu ce cacat. Arata de parca borase un extraterestru’ la pula lui sau ceva de genu’. “Urat coaie, nici curvele nu au asa ceva, e ceva unic, tre’ sa mergi la cartea recodurilor sa-ti dea brevet de pula” zice 1000 si radea si tusea ca tebecistii, ca nu stie ca nu e bine sa razi cand tragi fumu’-n piept, omu puli si asta.

In fine, mai stam cu asta putin ne ridicam sa mergem; si auzi la el, tupeu sa dea noroc cu noi, muie-n gara cois. I-am zis dute-n mata si a ramas ca ne vedem maine sa mergem la Babes. La spital, sa-i taie pula; glumesc, sa io beleasca de ciuma.

De diminetza il vad cu aceleasi haine, il intreb daca a dormit acasa si omu zice ca nu ca a fost la Alex [cine sloboz e Alex? ma doare la pula] chestia era alta ca nu se spalase. Pula mea si merg cu bou’ la o cijmea pe la Viilor ca nu mai era timp, intarziam si pleca doctoru’, cumpar un sapun la hiena asta de Farmacie si tin de 6 la o tigare. Omu facea ca toate alea ca era apa rece in sloboz; si normal ca iese o baba si tipa si eu o scuip si farmacie tipa la ea ca e nebuna cu pula plina de clabuci in fata la cijmea ca-n filmele cu prosti d’aia prosti gen. Cacat. Termina si mergem la spital. Unde il astept pe asta 2 ore afara langa toti ciupercaristii. Am zis ca-i schimba pula, transplant sau un cacat de genu’. Nu stiu. Cert e ca a iesit rosu tot cu urme de palma pe fata. Faza?

Intrase omu in cabinet, doctorul si doua stagiare [cica bune rau de tot]erau acolo, ia aratat lu’ ala pula si alea se tot uitau, el a zis ca se uita la pula pentru ca o vor [pula mea alea mananca boli d’astea pe paine, vor sa fie medici in sloboz] dar ele nu o vroiau. Il controleaza si chici ce? In mana doctorului i se scoala pula lu’ asta, si omu are pula cois, da pula d’aia de taran. Si parca il si vad pe panarama aia de Farmacie cu pula bagheta cu mac in mana la doctor si cu proastele alea holbate-n tocu usii. Ce cacat. Dupa asta la trimis la baie sa dea o proba de urina dar el nu a inteles, ca e prost in pula mea si ce a facut cois? Ca si acum ma crucesc, sa slobozit la ala in paharel. Ca asa a vazut el in filme ca se face! I-am zis de mi-a sarit si guma din gura: “Futu-ti mortii ma-ti de panarama, aia e banca de sperma nu spital, boule!”

Si sa dus cu paharu ala plin de malachie, si iti dai seama ce fete aveau aia acolo in pula mea, erau socati, cum sa vi cu paharu plin de sloboz? Cum? Cica ia dat doctorul la palme de la luat de cap si cazut si paharelu pe jos, proastele alea radeau cu muci la nas si pula mea, si asta sa tirat in spasme.

Si sti cand a iesit ce zice, plin de sloboz pe adidasi? “Tre sa mergem in alta parte ca am belit-o aici [e na? sa-ti moara ma-ta], da si mie o tigare sa-ti traiasca!” Tigarea de dupa, futu-l in gura de muist labagiu cu iedera stricata la pula si zeama de varza pe adidasi. Ih.

"Stai ma cuminte in mortii mati ca nu vreau sa ma intorc la puscarie!"

21 Nov 2007 scris de Balcescu - 18 Comentarii »
Taguri: , , ,

In slobz, nu mai exista smardoieli serioase prin cartiere decat manevre de muisti, lame pa obraji, cutite la brand si bulan si pula mea, combinatii proaste de smecherie. Nu mai e ca pe vremuri cand cautai o ora cate un loc cu o haita de 30 de insi sa iti rupi muia cu unu, de mergeam la scandal, la “parte-n parte” pe toate strazile din Vicina, Ferentari si Rahova. Cand nu existau smecheri mai mari sa se bage si pula mea, d’aia cu impresi de genu: “Ba tu te uiti urat pa mine sau ce sloboz?” Si tu defapt erai cu cojile de semite la buza si jucai tetris.

O mana de cocardai de cartier cu branza la pula cautand mici iluzi de smardoi. Azi e prea multa smecherie. Pula-n pizda.

Acum vro’ 7 ani, m-au “confundat” unii beti morti pe strada, sti cum se facea, si m-au bagat intr-o scara de bloc. Eu am zis ca ma fut in cur, poponari spurcati, dar ce sloboz ca aveam o cacare in mine, eram pregatit sa le umplu pantofi cu suc de cur. Si cu vrajeli de genu’: “Tu vrei sa ma omori, sa ma omori, pe mine, sa ma omori? Ca tu sti cine sunt eu ma, sti cine sunt eu, sti, sti ma?” Si o gramada de cacaturi de genu’. M-am cacat pe mine, asa la figurat cand a venit unu din spate si mi-a futut doua serve-n buze, de simt si acum cum mi-a troznit maxilaru’, sunetul ala prost de pahar spart-n sloboz. In fine m-am panicat urat, dar era sa lesin cand am auzit un: “Stai ma cuminte in mortii mati ca nu vreau sa ma intorc la puscarie!”

Atunci am crezut ca ma si fut, era cam clar. Dar nu, omu ma luat frumos si beat pula la vorba, aia au ramas in spate si mi-a povestit de cat de smecher este el. O ora! O ora de cacat. De zambea fratele tau nervos ca o blonda cu pistolu-n pizda, cu buza sparta sus si sange intre dinti ca Rambo. Eram la maxim, daca se mai facea ca da un pumn ceva, ii vomitam in fata toata ciorba lu’ mama. Groaza, aveam vro 14 ani, ei peste 20, 25 asa si nu stiam ce sloboz sa fac.

Eram intr-o scara veche si nu avea iesire prin spate, dar avea subsol, ghivece de flori, niste cutii si un covor pe jos. Pula mea, eram ceva de genu: “Ce sloboz!” Si cand asta sa intors sa-mi arate nu stiu ce are el in buzunar, un act [sexual] sau nu stiu ce, am luat o balarie d’aia de ghiveci si i-am futut peste fata, tremuram tot, si i-am mai dat vro’ trei, asa cu ura. Si coaiele luau volum. Aia se prind si intra repede in scara, am intrat la subsol si am inchis usa. Am mers prin jegul si bezna aia pana am nimerit iesirea de la scara doi si am stat si-am asteptat ca buvnita.

Ma luat un nene si ma dus la el sa ma spal putin, apoi ma dus acasa. I-am zis lu’ mama ca am cazut, in gura! Pula mea. Ce sa mai zis, imi revenisem, de atunci nu stiu de ce, dar nu sa mai luat nimeni de mine. E!

Pe ala il chema Anghel Florian, asa scria pe externarea aia de o ciordisem de la el [hartia din buzunar]; l-am mai vazut odata din masina dupa ceva luni, tot beat, dar fara 2 dinti pe dreapta. Eu ii am pe toti mortii mati de betiv muist, la draci cu pula ta.

Deci cu tupeu!