Arhiva pentru luna Dec 2007

"Ce vroiai sa-ti aduca mosu’?"

26 Dec 2007 scris de Balcescu - 29 Comentarii »
Taguri: , , ,

Hai sa te iau asa ca am chef sa-ti scriu o scrisoare, ca sloboz toata lumea scria lui Mos Pula si Mos Craciun o ardea rece de sezon, asa ca iti scriu tie o scrisoare cois, cine oi fi, citeste.

Si vine cam asa, incearca sa-ti aduci aminte cuvintele lu ma-ta, cu vocea aia calda in casa ta unde putea a mancare si a prajituri amestecate, maicata cu mainile obosite-n ceva, muncita cu ochii spre tine: “Ce vrei sa-ti aduca mosu’?” Si tu pula mea, te duceai si scriai scrisori sau ii ziceai in fata ce. O amintire, un miros un cacat de gand ce se duce puli de suflet. Ti minte cand stateai ca panarama sub plapuma si il priveai pe tactu’ punand cadouri sub brad? Dupa ani si ani de incercari de al prinde. Ce sentiment, ce emotie sa-ti futi copii, parca il vedei pe adevartul Mos Craciun-n pula mea. Mai ti minte cum cautai ca disperatu’ pe 23 si pe 24 cadouri prin toata casa de rasturnai tot si nu gaseai, ca ai dracu’ mereu gaseau cate un loc de pitit futut in cur. Mai ti minte diminetile devreme cand fugeai in dormitor la ei si le aratai ce ti-au adus, ca prostul, ca prostul cois, da nu conta, erai mai fericit ca acum. Am dreptate? Mai ti minte plimbari coaie, la rude, anturajul de colindat, cum iti faceai steaua, mese pinde cu ce primeai, banii aia cu miros de jucari si dulciuri, glume, cazemate, maini reci, raceli de iarna, sania aia grea, peripetiile, pizdele frecate, prinsul de masini, bulgarii aruncati in autobuze, bulgari dati perfect, aia nu se uita niciodata, geamul ala spart? Nici ala! Mai ti minte mersul la impartasanie in dimineata de Craciun, de stateai in sloboz si turbai ca nu puteai sa halesti din ce primisei. Ti minte desenele animate de Craciun cois? Alea le-am vazut toti. Ti minte “Singur acasa”, nu mai e Craciun fara filmul ala. Mai ti minte hainele de Craciun, prietenii, cozonacii, palcinta, prajiturile? Bradul ala il mai ti minte, ala plin de globuri cu reputatie, de fiecare avea povestea lui. Cum il impodobeai cu mata si tactu’ si el mereu punea varful? Mai ti minte cum veneau pe scara colindatorii? Ii mai auzi, ca eu nu! Mai ti minte serbarile la gradinita, la scoala, cadourile alea penale, desenele alea penale cu mosu’, plecarile la tara, colidul al tara, mai ti minte oameni? Mai ti minte in sloboz zapezile alea de juma de metru? Primul sau ultimul om de zapada? Sabile din brazi aruncati? Multe cacaturi ce le-am incuiat in noi sa-mi bag pula, stau si fumez in bucatarie si ma uit la bricheta si-mi amintesc de jocurile de petarde frate. De scoteam bani din orice sa-mi iau d’alea, eram nebun de ele sa-mi bag pula. Si simt pucioasa aia cum arde si acum si explozia aia mica, ma simteam asa bine. Acum uit sa iau si de revelion macar. Au ajuns sarbatorile motiv de bautura cois. Toata lumea o arde cuminte dupa un an de jigodie. Dar si asta fute spirite cois. Si noi o ardem asa.

Anu trecut eram cu o curva in masina o duceam la un baieram sa ia pula si ma uitam la ea cum fuma si o simteam in alta parte si in sloboz am realizat ca sunt alti mai fututi ca noi, deci avem motive sa zambim, nu din egoism cois. Pentru ei, pentru noi. Ca suntem oameni si avem si datori de suflet nu numai bani si cacaturi d’astea.

Pe mine prima ora de Craciun ma prins anul asta satul de spritane la Farmacie acasa, ma prins pe strada, prin cartier-n pula mea, in frig, am plecat de acolo, satul de acelasi Nico plin de cacat si panarama, plin de caterinci si sloboz, ca ma mai plictisesc si eu de mine. Ma prins in drum spre pizda mea, am fost la Teo si am dormit ca pe vremuri asteptand parca, ca atunci cois. Nu am futut in noatea aia, dimineata am baut o cafea, ne-am sarutat si ne-am urat o zi buna. Am fost acasa si am baut o tuica fiarta cu tata si am mancat din salata de beof a lu’ mama si i-am zis ca-i buna.

Apoi, am mers la Teo si ne-am futut. Si am dat la pizda fericit cois, si a fost o zi frumoasa. Si ea a fost fericita ca am fost acasa la ai mei si am stat cu ei.

Si acum cois nu am auzit-o pe mama zicand: “Ce vrei sa-ti aduca mosu’?” ci pe proasta mea zicand: “”Ce vroiai de la mosu’?” si i-am raspuns dupa un fum tare din tigare: “Alt an gagi! Unu’ mai bun.” Si sper sa fie unu. Si sper si pentru tine cois.

Asta e scrisoarea mea. In fiecare an aveam obiceiul sa-mi iau cate un tovaras de umar sa ma imbat si sa-i povestesc copilaria mea pana ma lua cu nod in gat-n pula mea. Anul asta te-am luat pe tine. Ca stiu ca tu citesti cu placere si intelegi mancati-as pula ta.

Hai te pupa tata. Fi baiat si bea o tuica cu tactu’ si poarta-te frumos cu mata si daca esti pizda nu fi fraiera dute si ajut-o pe ma-ta si mai dai lu’ taicatu’ cate un sarut pe frunte si zi: “Ce vroiai sa-ti aduca mosu’?” ca toate trec si ramanem doar cu noi. Sa nu uiti asta.

[Astept un raspuns la scrisoarea asta deci nu ezita sa il dai.]

Al tau zilnic. Nico

Am ce fute de Craciun! Hai cu la tata sa va-nvete politete!

24 Dec 2007 scris de Balcescu - 3 Comentarii »
Taguri: , , , , , , ,

Venim noi de la cuparaturi si Farmacie sa ia tigari ca are magazin la scara “La tanti Florii” ca nu aveam, dar nu aveam nici bani, cacat. Cat de frumos si ia pe datorie ca baietii, avem un dictando plin la proasta aia, dar se iarta in rai, nu?. Ia un Kent lung si urcam sub ideea ca-i dam cand coboram. dar…

La bauta ideala ca ma-ta-n zile de sarbatoare la Farmacie acasa cu 1000. Bate la usa deschide gazda-n spume: “Primiti cu colindul?” Raspuns: “Nu! Primim cu ma-ta, hai canta ceva!” Lalala sloboz, un colind dubios de nu-l stiam. Canta astia mici plini de noroi sub unghii sau ce cacat era acolo-n pula mea. Termina si ma uit la ei, ca pula mea nu aveau pungi nimic, puteau a coji de portocale si a vin fiert. Ma duc si le trag o placinta din frigider de la asta si sa le dau 2 lei ca erau doi, asa, modest-n pula mea. Cand ii intreb de ce pula mea nu au punga si-mi unu: “Pai e mai bine cu bani ca ne luam noi ce vrem nene!” Tuva-n gaoazele alea mici de materialisti. Le dau placinta si le fut 5 lei in mana zic: “Te duci jos la tanti Florii si imi iei un pachet de Kent lung, ii zici asa “De la Framcie, un pachet de Kent lung si daca te intori cu el iti dau 10 lei. Deci, te gandesti, ori 5 lei jmangliti, ori 10 castigati cinstit”. Aia zic ok si pleaca-n pizda.

Normal ca aia si-a luat bani si ia bagat in pizda ma-si si astia au urcat sus cu scandal. Ziurel de pula. Dar ne asteptam, asa ca Farmacie dragul de el, sa dezbracat si si-a dat cu Cutadem sau nu stiu cum sloboz ii zice la crema aia, iti dai cu ea si ramane alb asa, ca intra greu in piele. Si-a dat cu d’aia pe fata si cu creion de ochi de la ma-sa de ziceai ca-i corbu’ si la maruntaie si-a facut capu puli negru, cu creionul lu ma-sa in pula mea de muist.

Bat astia cu picioarele! scandal: “Vrem banii, vrem banii!” Farmacie deschide cu un cutin in mana si cu pula carbune si tipa: “Am ce fute de Craciun! Hai cu la tata sa va-nvete politete!” S-au cacat mult si subtire pe ei, unu a strigat: “Valeu!” Cine sloboz mai striga “valeu”? Mortii lui! Am ras de ma luat cu tusit si pula mea. A alergat asta dupa ei doua etaje-n pula goala si ma rog, au iesit vecini si acolo alta panarama cand l-au vazut pe asta cu cenusa la pula. A fost frumos. “Asa e iarna” vorba aia de o ziceam la pizde dupa ce rupeam muia cu zapada si le dadeam sangele la buze.

Asa e iarna-n carterul meu. Tre sa ai imaginatie, tupeu si bautura multa.

Craciun fericit in pula mea!

22 Dec 2007 scris de Balcescu - 7 Comentarii »
Taguri: , , , , ,

Sa futeti mult si bine, sa fiti fututi, sa iubiti, sa pula mea, toate cele bune si sa va aduca Mosu’ numai smecherii, marafeti gramada sa dati cu ei in parti. Si toate cele de trebuinta, erectii, distracti socoteli. Craciun belea de la “prin cartier” cois!

A? Va place noul meu site?

Cand te grabesti se lasa cu cacat!

21 Dec 2007 scris de Balcescu - 5 Comentarii »
Taguri: , , , , ,

Alta treaba ca ma ramas in urma. A vorbit fratele tau cu Adriana, invitatie la ea de revelion, pula mea astea, eu ma duc cu Teo dar am zis sa vad ce propune, petrec, nu sunt asa facscinat, dar a fost un moment bun sa vorbesc cu asa sa ma vad cu ea. Sa pula mea, dau si eu o buca. Si sa dat.

Femeia zice sa ne vedem undeva pe la Margeanului sa halim o pizza. Fie, mergem halim o pizza, nota 10 la Picadili, o nebunie cum e sa mor, si sti cum e pe stomacu plin merge o tigare si o pizda si iar o tigare. Asa ca ma risc sa merg cu nebuna la Farmacie, ca batranii lu’ asta sunt la tara si pula mea. Adriana ca nu vrea, ca se duce acasa, dar am convins-o ca ce pula mea, sunt baiat degeaba? Tre sa vrajesti, sa-i vorbesti ca la printese gagi. In fine.

Am ajuns la asta care mancase nu stiu ce pastile cu Cheche si se uitau la desene animate in sufragerie si mancau muraturi, pula mea. Merg cu asta in dormitor si o iau usor, ea ma ia ca:”Nico, ultima data te lingeai cu una in fata mea, ca ai fost nesimtit ca nu te iert, ca pula mea, ca nu vreau, ca nu am chef, ca nu sti sa desfaci un sutien, ca ai prezervativ?” Hopa, pizda era uda plici. Frumoasa si grasuta cum are ea pizda, proaspata, dusata, rasa, o nebunie de pizda ca o savarina zemoasa de iarna. Am lins la ea cu o pofta, vai! Am ragait a pizda vorba lu’ fratele Franco. Apoi i-am dat cu pula la gurita, ca nu se putea, vroiam sa ma suga, eram asa tare vroiam gura aia cald-n pula. Ma lins pe coaie asa mult, de am simtit scuipatul ala pana in cur.

Dar Adriana era pusa pe ceva mai dubios. Si intru in ea incet asa, fute tata clasic la fetita, cand fetita incepe si ma zgarie incet pe buci, zic: “Sloboz, baga mai tare, vrea salbaticiune, ii dam primitiv pula!” Si fute tata la tarfa, tare sa moara copilasii mei, tare! Transpirat astea. Cand femeia ma ia de par, ma trage si sopteste cu saliva-n ureche: “Vreau pe la spate Nico, in cur, acum, acum!” Aolo, aolo! Dau pizda pe burta, lasa curu moale frumos asa, si intru in gaozu’ ala cald si stramt, si fute Nicopulis ca un zeu pe caii destinului imprevizibil. Di! Di fa futu-ti pe ma-ta.

Fata capra, pula belita in transa, miscari de sarpe, degete la pizda, nebunii. Termin incet asa, de mi-a zvacnit pula original si dau sa scot incet. O intorc gafaind, ea la fel terminata, ca terminase; ma asez peste ea, ma uit in ochii ei sa ii fut o limba-n gura si ea imi zice: “Miroase urat Nico!” Si da, putea a cacat. Si nu de la mine…

Pula plina de cacat, toata pizza pe pula mea, aveam prezervativ dar totusi. Femeia sa lasat la gaoz asa mult de nu-l mai simtea, si i-am futut si o inimioara de cacat si lu Farmacie pe cearceaf. Am acoperit discret, am fugit la baie, am tras un dus cu pizda. Se intampla ce pula mea. Cand te grabesti se lasa cu d’astea.

Acum sunt la Farmacie si o asteptam pe una cu pulile steaguri de juma de ora, si aia nu mai apare ca e “pe teren” cu unu. Face o muie de muie, spune Framacie, care va saluta cu aceasta ocazie inedita si cu pula lovind incet de masa. Ie! Urati-ne bafta, sper sa nu futem vro laba pana nu vine muista aia.

Nu faci sex in trei cu Mos Craciun ca-ti da sangele-n pizda!

20 Dec 2007 scris de Balcescu - 7 Comentarii »
Taguri: , , , ,

Il tineti minte pe Sandel? Ala cu otetu’-n pizda, da, ala! Sa-ti futi mama cois ce cacat am auzit azi, omu este total panarama de lux, iar a comis cacatu’. Cea mai proasta cunostinta a mea, Farmacilius mi-a povestit totul azi la o Grasa de Ferentari.

Sandel a fost prin oras si si-a cumparat din nu stiu ce sloboz magazin un Mos Craciun d’ala lung de sticla, gen bibelou, pula mea si omu si la pus frumos in vitrina, pentru ma-sa, cacat acolo sa dea bine, astea. Ideea e ca mosul ala e asa lucios belit finutz din sticla calumea si seamana cu o pula colorata in mos.

Omu ce face, vine pizda la el, [alta, ca cu aia cu gogsaru-n zlip a lasat-o, ca era monotonie, ce sloboz la tava, nu!] se ling ei frumos ce pula mea or face, nu-mi place sa mi-l imaginez pe cocosatu’ ala in pula goala, cacat, in fine. Si omu ce face, ce-i bese mintea [ii bese cu zeama si legume asa] sa ia acel cacat de mos si sa ii frece lu asta in pizda ca a vazut el nu stiu ce filme porno si a auzit de dildo si vibratoare si vroia sa-i bage lu’ asta-n pleznita acolo ceva.

Ia cacatu, il unge cu crema de galbenele, ii da o flegma si ii baga usor in pizda. Destul de mare mosu’ ca asta cica tipa. Omu’ baga si mai adanc, femeia in isteriile placeri, cacat, tipa de placere pe acolo, uda ca un pepene d’ala galben. Innebunita ce sa mai, ii ia mosu din mana lu’ asta si continua sa se futa cu el. El cica: “Frate stateam si ma uitam la ea, mama ce perversa era!” De fapt femeia la lasat pentru un bosorog de sticla-n pula mea si asta o ardea pe laboasa la picioarele ei. Dar…

Cica si la bagat si in cur si la poftit pe el sa dea la pizda ei, cat ea indeasa ala in gaoz, si baga fata in ea si asta baga in gol ca se largise panarmama grav. Omu dadea de i se auzea ecoul pulii in stalacmitele pizdi aleia. Oricum. Cert este ca asta a bagat mult in ea, mosu ala, nesatula in fata dimensiunilor mari-n sloboz, si cica ia dat sangele la pizda. Putin, da destul. Si femeia sa speriat, asta la fel. Si auzi reactii, la ea: “Aolo Alexandre, cred ca m-am mai dezvirginat odata!” Fa esti proasta la cap? Ti-ai bagat cacatu ala in tine de ti-ai spintecat uteru-n sloboz si minti baiatu’ ca te-ai redezvirginat, ce sloboz, cum pula mea? Ai himen nemuritor ce morti mat-tii. Iar Sandel ne zice ca a futut-o pana ia dat sangele pe pizda, el, acest Rocco Siffredi al Romaniei. Ba ne lingi in cur? Pa. Sandel este un penal. Dar cine mai are ocazia sa se futa cu Mos Craciun in halu asta. Sa o faca in trei-n morti lui. Pula mea.

Legat tot de cadouri am fost cu frumoasa si extraordinara mea, proasta, Teo sa facem cumparaturile pizdi, o urasc cand ma fute din vitrina in vitrina ca pe barbatii de peste tot, stiu ca si pe voi va doare coaie, stiu! Ca stai acolo si plangeti si nu puteti spune nimic, ca asa-s pizdele. In fine, mi-am tras o doza de Becs si am savurat incet asa, am ajuns si in Dales unde am futut niste flegme de sus pe lume, cand asta se uita la cacaturi [asta chiar a fost amuzant, mai ales ca i-am scuipat lu’ unu pe copil-n pula mea, recomand, se sterge]. Am vazut un glob de sticla d’ala de il agiti si ninge in el, d’ala dragut, dar sti ce era in el coaie, si vorbesc serios sa moara familia mea, era Iisus pe o cruce coaie, si il agitai si sarea slipici pe el asa-n pula mea. Futu-va mortii in gura de muisti penali care faceti si vindeti asemenea cacaturi. Ce urmeaza? Prezervative cu model de vitralii, un rastignit care canta colinde-n chineza? Ce sloboz…

Fi-ti ma seriosi si vedeti-va de cei dragi si pula mea, ca odata sunt sarbatorile.