Arhiva pentru luna Mar 2008

Turma.

31 Mar 2008 scris de Balcescu - 32 Comentarii »
Taguri:

Sa moara mama, tu sti cum mor de voi ma cand o luati pe aratura, ma zgarii pe ochi cand vad cati oameni pun botu’ in pula mea la toate cacaturile de la televizor. Ba oamenilor, nu mai fiti ba Turma, sariti toti dupa o majoritate sa mor. Nu pot sa ma abtin, cu riscul de a-i ataca pe unii si de a fi inteles de altii. Cacatul vine cam asa, moartea in cea mai dureroasa forma:

Priviti atenti, ca sunteti orbiti de ura asta asupra politiei si salvari si pula mea, politistul zice clar: “Am dat telefon la salvare, nu te mai certa cu mine!” – “Nu ma cert dar vreau sa o ajut, ca moare!” Politistul zice: “Pai eu sunt salvare? Eu sunt politia, am chemat salvarea…” Si apoi fute reporterul un cacat de interviu cu aia si o intreaba ce pula mea ar fi intrebat oricine. Nimic interesant, nimic care sa atraga atentia. Toti va intoarceti cu ochii la politie si la salvare. Ca va bagati pula in politie ca nu a facut nimic. Ce sloboz sa faca ba in pula mea? Nu mai este pe vremea cand o urcai pe bancheta din spate si o duceai la spital, nu mai este legal sa faci asta, plus cazul era complicat puteai sa o omori facand asta, sau puteai sa ramai blocat in trafic si sa-ti moara in brate. Nu exitau sanse ca un politist sau orice om de acolo sa dea primul ajutor, avea capul spart, coaste rupte poate, chesti complicate, ce sloboz sa faca ala, nu era in pula mea ceva usor. Era nevoie de salvare, de medici, de echipament! Salvarea nu a intarziat din cauza ca sunt prosti sau nepasatori sau pula mea, ci pentru ca traim in Romania cois unde e traficul pulii ba si nu merge treaba cum ar trebui. 20 de minute? uneori se ajunge si la mai mult se ajunge la “prea tarziu”. Nu va mai bagati pula aiurea daca nu intelegeti. Turma.

Alta faza cu Tariceanu, care ma doare la pula ce face sau cine e, sloboz, dar reporterul zice: “Prin zona a trecut si coloana oficiala a premierului Tariceanu, asa s-ar putea explica lipsa de reactie a politistilor!” si voi interpretati cum ca din cauza lu’ ala nu au facut aia nimic, suteti penali in pula mea, in primul rand nu zice precis cand sloboz a trecut coloana oficiala si daca aia au fost indiferenti din cauza asta sau nu, se presupune, se presupune strategic sa va sari voua tandara. In special pe cine vor ei. Turma. Dar nu, te uiti in jur si vezi unde arunca toti cu pietre si dai si tu ca prostu’ ca simti ca este corect. Nu?

O chesti pe care o omit toti, o vina pe care o treceti cu vederea si cea mai importanta, pentru care nu aruncati servetele si dati masuri taranilor, este vina lu’ aia, a soferitei in pula mea, doamna Anamaria Straus despre care puteti cauta si voi pe gugal una alta, si veti vedea cat de bazata e pizda si cat de linistita sta acasa privind oameni de cacat care dau in autritati in samit si sloboaze d’astea in loc sa vada adevarul. Aia e singura vina demna de judecata si puli in gat. Turma.

Nu tre sa-ti fuga ochii unde nu trebuie bai pula, presa si televizorul au efectul asta asupra oamenilor, asupra celor ce vorbesc despre trebuir de genu’ si cu nervi lor fut si perceptia altora. Si ochii fug. Diversiuni d’astea ieftine se nasc zilnic, oameni mor zilnic, se ridica degete care arata unde sa dai cu pietre zilnic, si romanii sar frate, sar la tiganie, la scandal si nu realizeaza adevarul aflat sub mici propoziti si sub mici detalii. Treziti-va in pula mea. E Romania cois, e tara ta, chiar nu ai aflat pana acum cum se joaca vietile la loterie. Nu e prima victima. Si nici ultima.

Imi pare rau pentru fata aia, imi pare rau ca stiu ca o plang multi, imi pare rau ca ar fi putut sa fie oricare dintre noi, imi pare rau ca era tanara in pula mea si de abia incepuse sa gusta viata. Imi pare rau ca a murit, ganditi-va ca cineva o iubea, ca ea poate avea planuri mari cu vre-un baiat sua ceva de genu, ganditi-va la parinti, la lacrimi lor. La felul in care un sistem, priveste moartea cuiva ca motiv de diversiune, ca motiv de bagat pula in cineva gen politie, salvare, actiuni politice, pula mea, ganditiva ca mai bine va duceti si ii aprindeti o lumanare la mormant. Decat sa aruncati penibil servetele si sa semnati petitii si cacaturi d’astea. Turma. Si oameni plang zilnic, si oamenii mor zilnic si noi suntem romani…

Cu fiecare om ce moare din cauza sistemului. Mai moare o parte din sufletul tari noastre sarace, un petic in genunchiul Europei, o bucata de pamant in care-i ingropam pe cei dragi.

Turma.

[Si daca nu-ti place sangele meu rau. Intoarce spatele si pleaca. Nu-mi pasa daca nu iti pasa cois!]

DiNO – Nicushor Aranbi [In excusivitate]

29 Mar 2008 scris de Balcescu - 8 Comentarii »
Taguri: , ,

Pentru aia nefamiliarizati cu Nicusor din Braila gasiti un filmulet original mai jos. Cat despre piesa asta a fost facut de fratele DiNO cel super sexual pentru Prin Cartier. Sa-ti traiasca pula-n pizda DiNO sa-ti fie viata paradis eterna ambianta si tot ce ti-ai dorit in vis sa implinesti in viata. Oracol de a 7-a shit. Multzam cois. Te mai asteptam cu dastea.

Vizionare placuta-n ochi si DOWNLOAD CACAT!

Timpuria pula-n pizda!

26 Mar 2008 scris de Balcescu - 66 Comentarii »
Taguri: ,

Timpuria pula-n pizda

Da, penala poza, penale pizdele astea, haoarde romanes. Ma gandeam asa la generatia noastra, ca nu stiu cum pula mea e la tine-n cartier, da la mine coaie, limita de varsta gen “Gata, ma fut, vreau sa-mi pierd virginitatea!” A scazut considerabil in ultimi ani. Din ce in ce mai multe pizde cu varste intre 13 si 17 ani se fut, si nu se fut asa, din greseala, sunt terminate dupa pula. De ce cois? Se imbraca in pula mea ca ultimele panarame, se machiaza, merg in discoteci la tara, se vopsesc, cauta marime. Ce cacat? Si prostu da la buci, ca in proasta dai mai comod, nu? Multi ciobani profita. O fata desteapta isi menajeaza carnea altfel cois. Se pare ca s-au schimbat treburile, principile, ca eu si cunostintele mele de abia descopeream laba si filmele porno la varstele la care astea-si rup gaozu-n paispe. Nu mai zic de pularaii care merg la panarame, sa fie baieti, sa fie fututi sa nu mai fie prosti. Gen: “Ce coaie esti virgin? Ha,ha,ha ce pampalau! Hai la curve sa vezi ce inseamna o femeie adevarata.” In pula mea! Am fost si eu acolo, si regret oarecum. Da, a fost o experienta cruda si poate nu merit sa dau sfaturi, dar findca am trait asta, merit sa fiu luat drept exeplu’ prost.

Curvele sunt ca meditatile la o materie usoara, de ce pula mea sa dai bani sa faci meditatii cand poti sa inveti si singur acasa?! De ce sa platesti pizda cand poti sa o combini si singur, este si mai interactiv asa. Tre sa fi prost sa-i intelegi pe cei ce o ard frecvent pe zona asta.

Faza, Farmacie la un baieram acum un an sau ceva de genu’, se duce asta sa bea la un baieram, sa pula mea, pe vremea aia avea vro 20 de ani sau ceva de genu’. In fine se imbata si da de o pizdica, asta dansea, nebuni cu el, si da sa-l duca in dormitor, mama ii sare asta in poale, o da de toti peretii, o fute frumos, totul ok. Se termina faza, pleaca omu acasa si a doua zi sa mergem in parc, sa se vada cu ea sa pula mea. Deci repet, sa futut din prima seara, si nu, nu era mai beata ca Farmacie! In fine, ajungem in parc si asta era cu niste prietene, eu cand le-am vazut pe alea am zis ca-s cu parintii in parc si cum pula mea le lasa asa. Niste stricate de 14 ani sa-mi bag pula, in fuste si badiuri d’alea in pula mea. Asta vorbeste cu aia, eu cu alea, m-au spart ce cacat aveau in gura si-n cap, in fine, crude rau. Ne pica fata cand asta zice ca e ziua ei in uichend si sa venim. Ma cine pula mea suntem noi? Niste necunoscuti, unu cu care te-ai si futut, si ne chemi la tine acasa-n pula mea. In fine, femeia implinea, 14 ani, isi lua buletinu’. Farmacie sa albit! Sa speriat, ia trecut prin fata un scenariu cu parinti suparati si strigate gen: “Mi-ai violat fata!” si a vazut puscaria intr-o clipa, cu puli in cur si celule jegoase, sapun la gaoz si tatuaje gen: “Fanel ma fute bine”. Ne-am ridicat si am plecat usor scarbiti.

Sa moara mama de nu suntem ultima generatie sanatoasa la cap. Dupa noi, potopul cois.

Apropo, tu la ce varsta ti-ai pierdut virginitatea? Facem asa ca idee, sexul varsta actuala si varsta de pierdere, daca e peste 20, 25 de ani, poti posta cu Anonim. E ok.

Rubrica noua "poze cu mata"!

24 Mar 2008 scris de Balcescu - 7 Comentarii »
Taguri: ,

Adica o poza cat mai des facuta gigea de tovarasu’ meu Hacheru si comentata de mine, sa fie anturaj. Cele mai panarame oameni gasiti pe ODC, deci daca esti prost si dai share anapoda si ai o muie speciala, vei ajunge sigur aici!

Rubrica noua "poze cu mata"

Rubrica noua "poze cu mata"

Fututi dinti-n gura. A doua poza este cu aia de-mi place mie din ele, cu care as face copii anal. Iti dai seama ca lu’ asta-i dai gimba cu soseta pe pula cois. Te sfasie de gingi. Arrr gagi!

Hai la barfa neamule!

24 Mar 2008 scris de Balcescu - 3 Comentarii »
Taguri:

Mi-a inflorit cartierul sa moara mama, frumos arata si miroase frumos. Adevarat. In fine.

Am primit un mail de la un oarecare pula mea, care ma intreaba despre barfe cois, de ce se barfeste si sloboz. Care-i treaba cu bafra?

Pai cois, vine cam asa, vorba buna de la un batran: “Barfa e boala femeiasca. Si se ia prin aer”, e adevarat ca uneori o mai luam si noi barbati, da pizdele numai cacatul asta-l au in cap, noi ne mai vedem si de altele, vorbim de pula mea, fotbal, cat de prost e nustiucare, ce a mai futut cutare, cacaturi d’astea, ne dam cu opinia-n balta la polici, ce mai scrie prin ziare, nu-i nimic mai marfa decat revista presei afara la o bere si o samanta. Dar noi barbatii analizam, evaluam, pula mea, nu se poate numi barfa, si daca vorbim dampulea pe cineva, este in scop de critica constructiva, a? Cum a fost asta gagi? Te-am rupt.

Noi nu barfim, pizdele barfesc. Exemplu. Eram cu anturajul meu super, la scara si vorbeam de un tovaras ca-l mananca pizda de bani si pula mea, foarte indignati, ne rasteam, il injuram pe ala, pula mea. Aparent barfa, dar nu, noi cand plecam acasa nu plecam impliniti ca l-am vorbit pe ala, sau mandri ca am aflat un cacat nou despre cineva, plecam pe ganduri coaie si aprofundam si ne facem sistem imunitar din greselile si cacaturile altora. Femeile nu, sau nu toate, majoritatea pleca legume si dau barfa mai departe, nu pastreaza morala actelor in sine. Barfitoare de barfe. Vi vaca, pleci vaca.

Uneori barfa e buna, eu cate odata mai spun cacaturi si uit sa zic ca sunt la misto si pula mea, lumea pune botu’, ca-n ziua in care am spus serios ca Farmacie are pe spate un tatuaj cu cina cea de taina, si ca in loc de Issus acolo, in tablou, este Merlin Menson. Si am uitat in pula mea sa zic ca-i caterinca, prosti au plecat, sa raspandit in pizda vorba si asta nu stia de ce toata lumea il ocoleste si sloboz.

Odata Cheche a zis de mine ca mi-am luat BMW si pula mea, da, incredibil, la bani mei. La mine la scara chiar era un BMW a lu’ vecinu’, eu nu stiam ca asta a zis asta si niste muisti intr-o seara au venit vezi doamne sa ma futa pe mine, beti mache si cu scandal, d’astia d ema iubesc. Eu eram la tigare pe balcon si ma injurau si sloboz si aruncau cu pietre in masina aia, eu eram ceva gen: “Ce sloboz!?” Ma uitam la ei ca prostu, aia loveau acolo ca teroristi pana a iesit vecinu’ meu Franci si ia batut de draci ia luat. Era masina lui, am aflat dupa mult timp ca Cheche a zis si astea. Pula mea.

Cea mai tare barfa, am auzit-o despre mine in 116, acum ceva saptamani, cand doi pularai vorbeau despre blogu meu, gen: “Coaie e vrajeala, nu are cum!” si celalat ma apara: “Nu coaie e pe bune jur, deci sa intri, omu e penal.” Eram deja cu inima cat puscaria Rahova, ce vestit sunt, sloboz. M-am dus mai aproape, sa aud, astia vorbeau aprins acolo de posturi si pula mea, pana cand ala necrediciosul zice ceva de genu: “Imi bag pula in tarfele lui ma, de prost futut.” Exact asa. Mi sa unflat o vena pe gat de nervi, i-am futut mare pumn in muie, si am coborat ca muistu’ la prima, nu a existat timp de reactie, cred ca si in ziua de azi se intreba cine sloboz era ala cois. Eu eram bagamias pula-n morti tai de panarama. Asa fac eu. Muie.

In fine, barfa e ca un suriu cu doua taisuri, tre sa sti cum sa o faci, sau sa nu o faci, fara sa te tai. Pula mea, e complicat. Nu barfi, alege sa vorbesti despre chesti interesante in pula mea, sau caterici sau nu stiu, daca vorbesti de alti neconstructiv, se alege pula de tine. Sunt cacaturi mai marfa de vorbit decat faptele unor penali.

Ia zi gagi nu zic bine? Tocmai am barfit barfa.