Arhiva pentru luna Nov 2008

Casa noua

06 Nov 2008 scris de 1300 - 50 Comentarii »
Taguri: ,

Uite ca a venit si vremea schimbarii, am luat si noi un domeniu nou sa o ardem ca baietii buni, vorba aia.

Blogspotul a facut figur in ultimele zile, ca aparuse o chestie ca blogul are continut explicit cacaturi d-astea si ne-am bagat pula, am zis ca meritam si noi ceva mai bun si mai frumos. Am dat de 2 ori din palme si de 3 ori din taste si hap domeniu cu toate prostiile pe el si tot ce avem nevoie.

Sunt cateva mentiuni de facut pentru toata lumea:
– toate posturile si aproape toate comentariile au fost salvate (adica vre-o 5-6 asa pe care nu le-am putut recupera, dar cred ca nu se supara nimeni, nu?);
– adresa rss a feed-ului ramane aceeasi;
– ar trebui sa va updatati bookmarks-urile si linkurile care le aveti spre noi cu noua adresa: www.princartier.com
– mai avem de lucrat, daca apar probleme si chestii d-astea ne-ar placea sa ne anuntati, un comment aici sau un contact AICI

EDIT (7 nov 2008): din cauza ca feedburner considera ca toate posturile de pe acest blog sunt noi, am observat ca vin mailuri celor care sunt inscrisi cu emailul, asa ca va anunt ca vor mai aparea si maine si apoi isi va intra in normal. Ne cerem scuze pentru asta, asa se intampla cand faci schimbari majore.

Cel mai celebru om de rand…

01 Nov 2008 scris de Balcescu - 57 Comentarii »
Taguri:

Hai sa clarificam niste chestiuni de pula mea! Ca sunt satul pana in gatu matii de prost, de toate remarcile tale, draga critic zilnic mancator de pula. Sa-mi dreg vocea-n mortii tei.

Daca tu intelegi din blogul meu numai pula, pizda, gaoaze, muie etc, inseamna ca atentia ta este idreptata spre aceste lucruri. Un lucru ce denora ca, ori ai fost crescut in jungla unor coplexe de cacat, de esti asa socat si indignat de aceasta vulgaritate care sa fiu SUPER sincer o detinem cu totii, ori esti un muist infect foarte frustrat sexual si ai un fel de excitabilitate inconstienta fata de aceste cuvinte. Negi, te superi si incerci sa ma iei la pula. Nu eu am inventat apa calda bai, sa-ti bagi tu pula-n ea ca vezi doamne uneori e prea fierbinte. Daca intelegi ce zic, cacatule!

Un om destept are simtul umorului! Un om destept citeste printre cuvinte si randuri, un om destep nu are nici cea mai mica legatura cu ce intelegi tu prin om destept. Deci muie mamei tale, ea si cu tactu’ sunt principalele motive pentru care tu, nu esti un cititor al blogului meu, un cititor satisfacut ci doar un revoltat mizerabil.

Daca ai ajuns pe acest blog, ori ti la recomndat cineva, ori ai auzit si erai curios, ori l-ai vazut la blogroll la unul dintre “amicii” mei blogaristi care ma sustin, ori ai cautat pe google nu stiu ce porcarie gen “sloboz in pizda”, “femei care sug pula”, “am futu o pizda in cur”, “cacat pe pula”, “o femeie care inghite sperma”, etc, d’astea de cauta multi labari si ajung pe blogul meu. Daca esti unul dintre ei, laba placuta, pofta mare si ia cu paine sa nu ti se aplece Nelutzule, sau cum pula mea il chema pe ala batran din reclama.
Daca nu esti dala, afla ca toti suntem mai ok ca tine si tu esti oaia maro din gasca, pentru ca, vezi tu mai sus, nu esti in definitia unui om destept. Esti doar un ipocrit.

Nu te asteptai sa stiu ce-i aia nu? Eu am un dex mereu cu mine. Il port la gat, langa biblie si codu penal.

Multi oameni mari, ce zac acum oase la temelia acestei tari imputite, nu au avut carte bai pula, nu au avut facultati, diacritice, cratime, un scris impecabil, un limbaj academic si alte sloboaze d’astea. Nu! Au avut tupeu mancamiai pula, curajul de a spune ce tie si multor romani le e frica sa sopteasca.
Ce morti mati ai facut tu de curand? Ceva asa interesant? Legat de viata si ADEVAR? Legat de modul in care te descarci? Legat de modul in care iti tratezi femeia, parintii, viata, sanatatea, morti matii, prietenii si multe alte valori ale vietii tale de roman imputit?

Imi bag pula in oricine-i mai curajos in a crede ca-mi e superior, cand el nu are tupeu sa-si bage pula in toti oamenii aia care-l fut in gura zilnic. Nu-mi spune ca nu ai un sef, o femeie ceva, un dusman, un “superior” in care nu ti-ai baga pula. Dar nu-ti bagi ca nu e “indicat”, nu este civilizat si etic. E mai natural sa taci ca un cacat, sa inghiti slobozul ala, e mai indicat sa te razbuni sau sa tanjesti marsav la ziua in care vei reusi sa faci si tu la fel altora, e mai indicat sa pari altcineva, sa fi elevat si pula mea. Ma pis pe standardele pizdi si pe modelul cetateanului de duzina.

Nu-mi spune ca nu iti doresti si tu un loc in care sa tipi si mai presus de toate bai cacatule, sa fi auzit de cineva!

Esti un lash, un scalv care-si minte lanturile si le spune bijuterii, ca societatea e intr-un fel si asa va fi mereu si tu trebuie sa te impaci cu asta, esti un cacat ca te minti si nu acepti sa vezi ca eu, un alt cacat, imi permit! Ca profit de dreptul meu la o libera exprimare si am cateva mii de oameni care zambesc citind. Ca o gramada de romani care habar n-au cum arat, vor sa ma cunoasca, sa bea o bere cu mine, sa incinga o discutie o pula mea cu mine pentru ca sunt, pur si simplu… EU.

Toti cei care, realizeaza ca viata asta de cacat nu merita cuvintele mele, umorul meu futut in pizda, zambetul meu bolnav si mizeria mea, prin cartier… Sa-si intoarca spatele. Eu nu ma supar, nu mi-e mila de voi, sunteti patetici, dar nu mie mila. Plecati in pula mea. Eu nu am chemat pe nimeni niciodata aici. Veniti siguri, plecati, dar nu uitati. Sunteti doar umbra peste tastatura.

Eu vreau sa scriu cu toate cacaturile mele de probleme, eu vreau sa scriu, cat de des pot, cat imi permite cheful si timpul. Si cand eu scriu, scriu la umbra spatelui tau intos, si scriu bine, in pula mea.

Numeste-ma cel mai cebru om de rand si cea ce tu nu vei reusi sa fi niciodata. Sunt mandu de mine coaie si d’aia imi bag pula-n tine, ca sunt mandru de mine fara sa fac din asta un pacat.

Azi cois, am facut un an in pula mea, de cand scriu pe blogul asta. Si este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut in viata mea. Stiu ca macar pentru putini va ramane ceva, ceva bun acolo, ceva amuzant, ceva serios. Am cunoscut oameni, am auzit ca ma citesc oameni, multi. Am auzit in pula cum vorbeau unii de mine pe autobuz. Si am zambit.

Am invatat ca daca ai ceva bun de zis, ceva puternic, e bine sa-l spui cand iti vine, ca daia veneam fumand 2 tigari pe minut spre sala asta imputita de net care-mi tine toate zilele pierdute in care scriam cacaturi. Daia ajungeam acasa si ma asezam in pat si ma gandeam la ce am scris si deja vedeam cativa muisti razand cu pofta.

Daia cand intru pe blogul asta, un cacat cei drept, ca nu e o carte in raft sau pula mea, nu e ceva asa mare. E doar o pagina, nici nu stiu cum sa-i zic. Ba da cand intru pe el parca intru intr-o crashma plina de cumetrii, lume care ma asteapta, oameni care ma asculta cu placere si beau cu mine si rad si uneri simt.

Nu am sa va dau tort, nu am, nu am bere, nu puteti sa-mi cantati la multi ani, asta e! Uneori e mai bine asa. Va cinstesc eu cu un gand cald de toamna asa, de ziua mea dragi mei.

Azi, 1 noiembrie 2008, sa beti o bere pentru fratele vostru si sa nu uitati ca sunteti in pula mea, adevarati, si puternici, si plini de coaie, si frumosi, si speciali pentru cine sunteti cu adevarat, pentru ce visati sa fiti.

Ma gasiti si ma veti gasi mereu prin cartier. Peste tot, in jurul vostru.

La multi ani mie gagi! La multi ani…