Arhiva pentru luna Jan 2009

aaaaaaaaa

25 Jan 2009 scris de Balcescu - 10 Comentarii »

si am primit un mail de la niste muieri care cica mi-ar suge pula si astea. Deci gagi, te rog, revino cu un mail, vreau sa ma faci sa dau o laba pe cinste dintr-un simplu mail. daca reusesti, jur pe sufletu meu de bagabont ca te fut ca-n povesti.

Te duc la Sinaia, la Maiami unde vrei si iti dau pana plangi ca Demi Mur in Fantoma…

Momentan Cheche ma intreaba daca taximetristu era tigan!!! Ce pula mea titlu

25 Jan 2009 scris de Balcescu - 38 Comentarii »
Taguri: ,

Atentie in pula mea, asta nu-i un blog de pula mea bascalie ieftina, eu nu scriu aici la panarama cand trebuie. Eu scriu cand simt, daca esti baiat sau pizda buna cu mine ma intelegi. Este vorba despre cat de mult te iubesti pe tine cand imi citesti cacatu.

Mi-a fost dor ce sloboz sa mint, mi-a fost super dor de lumea mea d’acilea, da ce sloboz sa faci daca viata te fute cum nu te astepti, se fute chefu de mers la sala, de mers la Farma de scris pe blogareala si astea.

In fine, am baut si sunt nostalgic in mortii mei, ma enervat in pula mea si un taxmetrist de sloboz. Ca cica ula mea 200 de la Unirea pana la sebastian ca ce pula mea nu oi fi fost eu vro spe luni pe taxiu in mortii mei si nu stiu cum sta treaba. I-am zis ca nu-i frumos ce face, ca pana acolo la 1,9 nu sare de 8 lei deci ce pula mea. Ma luat cu scandal si m-am enervat in pula mea, mi-e sila de dastia. Daca aveti sange in coaie si stiu ca aveti in pula mea. I-ai coaie indicatoru si suna pe loc la dispecerat si zi lu pizda aia ca asta vrea sa te ia pe naspa. Si inainte spunei si lui in maxim 24 va trebui sa munceasca in pula mea la mec sau nu stu ce sloboz. Ca te da afara din start firma daca faci cacat dinasta.

Fac ei mitinguri si sloboz. Pai coaie dute-n mortii lu mata aia proasta, eu muncesc sa iti fut tie dublu pt un drum de cacat. Ma vezi make si ma iei la “200 prietene, 200” pai de 200 imi iau o shaorma si imi fac rost si de o laba dupa ieftin din Ferentexas. Mortiii teii.

A, si daca taranu face si vro manevra de-ti fute vre-un capac, ine minte indicativu, ca in doua saptamani il bagi in instanta la urgenta si te scoti si cu minim 10 mii de coco pentru vatamare corporala si agresiune. Nu fi-ti prosti ca si la politie, si la puscarie si la spital in pula mea e aceiai poezie.

E foame de baniiiii baieti, criza finaciara sloboz la tava, Obama astea.

In fine. Blogu asta, site, ce sloboz e. Casa mea pe net. Nu e cois un taxiu, sa-l iei cand vrea pula ta si sa te duca spre caterinca cnd ai nevoie. E cursa speciala care te vede in statie asteptand primu tramvai de maine, cursa aia mokas care-ti fute ceva frumos la corason. Eu asta vreau sa fac.

Am avut si eu slobozu meu de carat. Vrei sa-ti torn ce pula mea am avut de inghitit cat n-am scris. NU coitza, nu vrei, ca dupa, o sa-ti dai seama ca si bogatii plang, pula mea, era o metafoa. Si tie nu-ti place caterinca proasta, ai si tu problemele tale nu? Macar acum, ai stres ai sloboz.

Cum e sa vin eu si sa-ti spun ca pula mea, e aiurea si aici.

E nasol iti zic eu.

Viata coaie cum zice si panarama asta de langa mie, Chehe, pula mea. E ca o prajitura, cea mai pizda din cofetarie. Si daca nu o imparti cu cine trebuie, nu merita banii.Eu vreau sa-ti merit cascavalu ala de timp. Deci pregatestete, o sa fie un 2009 pe cinste.

Ca mai pis pe criza pulii, sloboz fictiv si programat de mai marii pulii mele. Pretext de “tre sa muncesti pentru doi ca pe ala l-am dat afara si ai ramas doar tu”.

Ma pish pe taximetristi.

Ma pish pe romania si nationalismul pulii.

Ma pish pe Obama si pe toti resetatii care cred ca cacayi ala e real. Corcitura aia de om ca oata natia americana.

Ma pish pe mine si astept sa termin postu si sa ma duc la baie in pula mea.

Ma pish pe Farmacie care face omleta la 1 noaptea.

Ma pis sitemul asta de cacat.

si sti ce, pula mea, am uitat ce vroiam sa scriu.

In fine cois. Sunt aici, scriu, fut, bat, tip, muncesc, beau, iubesc, vomit, dansez pe pizde, fur din mine si dau la cine ma vrea…

La multi ani in pula mea, ca m-am gandit la fetele vostre cand am spart sticla de vin de revelion si am tipat… \”Asta e pentru cumetri mei! Cine stie sa citeasca, cine nu, sa-mi suga pula. La multi ani!

Sa va dea Dumnezeu putere ,sunt laturi de voi.