Arhiva pentru luna Feb 2009

aaa, si mi-am adus aminte

26 Feb 2009 scris de Balcescu - 29 Comentarii »
Taguri:

ma pus un tovarash sa ma inscriu aici, ca pula mea ma cinsteste. Ma cinstit, drept urmare…

VOTEZI la roblogfest 2009

asta e cacatu, mi se pare un concurs de homosexuali, da a durat 2 minute sa ma inscriu si m-am tratat cu o lacrima lu Ovidiu si niste visinata de la mama ei. ma doare la pula. va iubeste tata oricum.

rugativa sa mai iasa soarele ala in pula mea, sa-mi revin, ca am asa o astenie, ma masturbez zilnic, nu-mi gasesc cuvintele pula mea. nici nu mai pot sa beau ca inainte. simt ca ma duc puli de suflet. hai cu soarele in pula mea.

martisoare, caterinci astea…

MUIE DOGI si cirza

25 Feb 2009 scris de Balcescu - 21 Comentarii »
Taguri: , , , , ,

E un concurs pula mea, pe net, e o camera video si flmeaza live o masina, un Dogi al de cocalari dala, suv sau cum sloboz ii zice. Si ii da 1000 un telefon sa intru pe net sa particip ca cica daca ghicesc unde e parcat intru la tombola si eu am bulan de tigan si de obicei castig.

Treaba era ca masina era parcata la noi, pe Calea Rahovei, in spate la piata de flori, pula mea, pentru cine stie. M-am dus am da-o pe secretara la oparte, ca eram la munca pula mea, si am bagat acolo raspunsul, m-am inscris in concurs si pula mea. Ma minunam cata lumea e prin zona aia. Dupa vro 5 minute coaie, apare unu in pula mea si isi crie pe asfalt in fata amasinii adresa la site. Moaaama, am inebunit, zic ce pula mea pe zona mea, sa nu fac si eu o magarie dasta. Ma duc la sefu, asta ca cica nu-mi da drumu ca e treaba de facut, pula-n pizda, ma scarpinam incet la pula si-mi vine o idee, i-l sun pe Farmacie sa ia pe cineva sa se duca sa marcheze locu.

Cheche la facultate pisamas pe facultatea lui din toate zilele astea in care nu a mai fost tocmai azi sa trezit si pula lui sa mearga la facultate, sa-mi sugi pula cu mata aia moldoveaca bah mecdonaldistule.

In fine, se duc astia, eu pe capu lu Adela, Adela ca are treaba ca pula mea, astept, apar astia in cadru si fut in pula mea ditamai WWW.PRINCATIER.COM. Si nu intrau in cadru, il sun pe Farmacie, ii zic coaie dute-n sloboz ca nu se vede COMul, asta mai scrie odata, mai jos pula mea. Sa vezi…

Si dute-n pula mea, aveam atat coaiele, intru pe blog, vad vro 50 de romani online, maaaamaaa, am dat lovitura. Lovitura pula ca apare brusc unu coaie si nu siu cine sloboz era da sa-mi bag pula de nu mi-a stricat ziua.

Eu cred ca era d ela DOGI, da ce morti lui a facut nu stiu, mi-a facut mie un “rau”? Pula mea, ma ofticat doar, daca vroia sa fie smecher lua os ticla cu apa si spala rotuaru! Baga un mop pula mea. Ca daca tot a fost patetic… In fine, baiat destept Pandutzu ala, il gasiti la www.pandutzu.com, a si pula mea Pandutzule, te-am furat cinstit fratemeleu, te pupa tata, nota 10 pentru inspiratie.

Sa vezi de nu vin zilnic acolo si le scriu la cactii aia pe sosea, ce sloboz imi faci coitza, e strada lu mata pisamas pe campania vostra. Daca o sa catig dogiul ala sa moara familia mea de nu -mi vopsesc in fata voastra cu saitu asta. Sa va pice fata-n pula ca habar aveti cu ce mail m-am bagat 😉 Raspunsul este CALEA RAHOVEI! Da likul nu-l dau ma pish pe ei.

Oricum dupa munca i-am mai dat o buca lu Adela, iar, da stiu, sunt un porc dar femeia e singura acasa, barbasu e in delagatie sau ce pula mea e aia, omu e caine de corporatie, il doare la pula de ea. A fututo tata Nico de i-au dat lacrimile pe pula mea de fericire, plangea ca la mormatu lu Eminescu, jale daia aolo.

Exagerez in sloboz. Ia placut, ia placut pula ce-i drept, fara misto, dar nu a plans, a plans dupa ce am plecat. Asa fac toate. Don Huan sa-mi bag pula.

In fine, recapitulare, Farmcie nu mai e cu tiganca, Cheche se opereaza zilele astea, la coloana, ca pre multa pula-n cur dauneaza grav sanatatii. Glumesc, sa ne fie sanatos da-l in pula mea ca-i baiat bun. 1000 isi ia masina noua ca la sponsorizat socrasu cu niste bani. Imprumut, pula mea. Da tot e bine. Florica bine, Filip bine, Nae e bine. Si eu, eu pula mea. Imi bag pula in romani si criza lor. Ma fut pe curajul astora care cred ca se moare de foame. Nu se moara ba de foame, se moare de sifilis, de sida, de frica, cand esti prost si o calci pe autostrada, se moare de ghinion, da nu moare nimeni de foame ba saracilor.

Romanii in criza, pula mea vrajeala, eram saraci si ne cacam pe noi si inainte. Dute maine si cumpara-ti o ciocolata si calmeazate-n pula mea, ca oamenii destepti nu cred in fleacuri dastea.

Muie dogi, maine va fut bartai pietroiu in parbriz.