Cel mai pizda background switcher

Suna de cacat, dar mi-am pus la munca un background switcher: John’s Background Switcher … adica un soft care din cand in cand iti schimba backgroundul.
De ce? Pai de multe ori, sincer, ma plictisesc, si e mai interesant sa ai o alta poza pe background cand te uiti ca prostul si cauti ce sa mai citesti pe net, sau sa vezi pe youtube.
Ceea ce e marfa e ca am gasit, dupa multe cautari (nici nu listez aici alti pretendenti care i-am instalat, pentru ca sunt mult prea varza), softul asta, care permite utilizarea unor surse multiple de poze: flickr, inclusiv contul tau, facebox, picasa, yahoo, google se

arch (!), filtrate dupa ce vrea pula ta, plus .. ceea ce vroiam eu, fluxuri rss de poze.

settings
settings

asta inseamna ca de ex poti sa-ti adaugi ultimele poze interesante din flickr, sau diferite combinatii de poze populare de pe deviantart .. pretty pizda. Are si un mod care se cheama scrapbook, in care iti face ceva de genu asta:

desktopul cu switcher
desktopul cu switcher

In afara de asta, poti de ex sa-l opresti din treaba cand ruleaza anumite programe (aka te joci), cand esti pe baterie, poti sa-l pui sa-ti puna un calendar, plm, tot felu’.

Recomandat calduros de “cepulamea.org“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.