Tura de wakeboard/TOAMNA 2020

Am fost anul acesta in vreme de pandemie in asa zisa tura de wakeboard, in lipsa altora mai interesante. Dar este ultima oara cand o sa merg pe acest traseu, din motivele care o sa le vedeti mai jos.

Traseul de placa este Oltenita – Calarasi pana la insula pe care este Wakeboard Romania, deci practic o zi. Cam 60 si ceva de km. Drumul este in principiu drept, fara coborari sau urcari.

Filmul de pe Gopro ar fi acesta:

Ca sa nu ma mai scol dimineata, impreuna cu alti am plecat cu o zi inainte la Oltenita. Drumul l-am facut cu trenul, un tren de navetisti care te poarta printr-un peisaj de lumea a treia.

din tren

La destinatie am stat la singura pensiune de booking in Oltenita, pensiunea Azaro. Unde de altfel a fost ok.

A doua zi de dimineata dupa ce au venit si restul participantilor, am plecat din Oltenita de dimineata, pe un drum national. Ceea ce va fi o idee foarte proasta.

Era full de tiruri si alte masini, asa ca era periculos. La un moment dat a aparut si garda care s-a luat de noi. Pentru ca, pula mea, eram pe DN.

Asa ca a trebuit sa ne dam in principal in sate, si in afara lor ne transbordam cu masinile, ceea ce a fost cam naspa. Practic am facut gen jumatate din cei 60 de km efectiv pe placa.

La un moment dat am dat de un dig destul de misto, pe care ne-am dat la liber.

DCIM100GOPROGOPR0130.JPG

Iata cum ar arata filmat. Betonul ala de fapt nu e asa misto de dat pe el …

Dupa inca niste episoade de mers prin sate si cu masina intre ele am ajuns la un fel de DN mai putin circulat, dar cu asfalt f bun. Asta a fost partea cea mai misto din traseu.

cu drona

Dupa am ajuns la familiarul bac din Calarasi, pe care l-am trecut pe insula, unde nu ne-am dat prea mult cu placa, asa ca nu e asa interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.