Anal-ize anal-ytice

Din curiozitate profesionala, ca sa zic asa, pentru acest blog si pentru fratele lui, snowunderstarlight.com, mentin conturi pe google analytics. In felul asta pot si eu sa vad de unde sunt/ce cauta cei cateva sute de vizitatori lunari :). Dar nu despre numarul lor e vorba.

Asadar, ieri nu am avut ce face si m-am uitat la lista de keyworduri pentru snowunderstarlight.com . In afara de obisnuitele keywords ca “bubulu avalansa”, “casca de ski” si altele pe domeniu, a aparut si un dubios “am fost fututa”. Daca ar fi fost vorba de acesta, unde regulat intalnesc keyword-uri ca “femei bune de futut”, “muie” si tot tacamul, nu m-as fi mirat, dar pe celalalt mi se parea cam fortat.

Iau keyword-ul, il bag in google si ma uit … pagina 8. Intre “fofoloanca.com” si “escort-romania.ro” era un post al meu, in care ma plangeam ca zapada era fututa, ca urmare am fost pe alta vale. Din atata lucru, google a considerat ca, daca ai fost fututa si ai probleme sigur le rezolvi pe blogul meu. Semantic web, where the fuck are you?

La fel de bolnav este si faptul ca cineva a fost fututa, si a mers pana in pagina 8 de rezultate ca sa afle solutia, care pm o fi aia. Nu mai zic ca ca tot pe acolo era si un link din arhiva de cautari a site-ului www.crestinortodox.com intitulata “futute in cur”. Faptul ca vrei sa faci SEO stocand rezultatele de cautare nu cred ca scuza ….

url cu futute in cur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.